Kæder til mænd – Giv dit look et råt og maskulint twist

Tilfør dit look og din garderobe en trendy vibe og opgradering med kæder til mænd, der kan mikses og matches alt efter anledning og behov. Hvem siger, det kun er kvinder, som kan få lov til at løfte deres look til nye højder med et væld af accessories? Hos Noir Desire finder du sølvkæder til mænd, der giver ethvert outfit et ekstra maskulint og råt twist. Gå på opdagelse i vores kæder, og find favoritten i et varieret udvalg, der byder på kæder i forskellige nuancer og længder.

No. 1
Accessories til mænd

Mix & match kæderne som du vil,
og vær din egen kreative chef.


SHOP NU

GRATIS FRAGT
VED KØB OVER 400 DKK

HURTIG LEVERING
INDENFOR 1-3 DAGE

GRATIS RETUR & OMBYTNING
14 dAGES FORTRYDELSESRET

KONTAKT
CUSTOMERSERVICE@NOIRDESIRE.dK

Populære accessories 

Gå ikke glip af dette!

Løse kæder til bukser & jeans.
Find dem  i 5 farver og 3 længder.

SHOP NU

Løft dit look til nye højder

Skab looks, der udstråler selvsikkerhed og attitude

Med de fede kæder til mænd her på siden kan du skabe et maskulint og råt look, der udstråler attitude og selvsikkerhed. Kæder er igen in i modebilledet, og de er ikke kun forbeholdt kvinder. Tværtimod. Kæder er det perfekte tilbehør til at udstråle maskulinitet og urban street vibes. Du viser ganske enkelt, du har en finger på pulsen og tør udfordre de eksisterende designkonventioner. Ved at bruge eksempelvis sølvkæder til mænd i stedet for en taskerem, som en accessory på tværs af overkroppen eller hængende langs buksebenet, udstråler du ikke kun god stil; du udstråler også, du ved, hvad der er in. 


Skab dit eget unikke look

For første gang kan du nu vælge en længde, kædefarve og open-ring farve, som passer til dit udtryk og din stil. SE MERE

Kæder til mænd med et twist

Hos Noir Desire finder du de klassiske sølvkæder til mænd, men det stopper ikke hér. Vi tilbyder nemlig vores kæder i tre forskellige længder og i fem forskellige kædefarver. Det vil sige, du kan finde netop dén eller de kæder, som matcher din stil. Du finder de klassiske kæder i sølv og guld, men derudover har vi også matte kæder i sort og grå samt en hiblack-kæde. Du finder vores kæder til mænd i følgende længder: 60 cm, 90 cm og 115 cm. Der er altså gode muligheder for at finde en kæde til ethvert behov, og lige så snart du har udvalgt dig en kædelængde og nuance, er du i gang. Open-rings følger med i kædens farve. Vil du gerne supplere garderoben og looket med vores rå og maskuline kæder, har du behov for open rings. De gør det nemlig muligt for dig at påsætte ringene i tasken og bælteremmen eller klikke dem sammen med hinanden.

BAG FASHION


Tilfør din taske et maskulint twist. Påsæt en kæde på din taske, og opnå et råt og iøjnefaldende look på én og samme tid.

SHOP NU

Match det!

GET THE LOOK

Populære kæder til din taske

Løse kæder til taske.
Find kæden i 5 farver og 3 længder.

SHOP NU

Rock'n' Roll

GET THE LOOK

Trendy kæder til mænd – mix og match

Hos Noir Desire finder du herresmykker, eller nærmere bestemt kæder til mænd, der kan mikses og matches samt styles alt efter, hvilket udtryk du stiler efter. Der er altså rig mulighed for at finde en kæde og et look, der matcher din personlighed og stil. Hvad end du ønsker at køre den klassiske stil, hvor kæden er fastgjort mellem to bæltestropper, eller du måske hellere vil udfordre modebilledet ved at smide en kæde på tværs af overkroppen, udskifte remmen i din bæltetaske med en sølv- eller guldkæde eller blot bruge sølvkæder til mænd som et alternativt bælte i dine jeans, kan du opnå alt dette og mere til med kæder fra Noir Desire.

Hvad søger du efter?