Returnering

Du kan nemt returnere dine varer hos Noir Desire. Vi betaler for returfragten. Du har 14 dage til at returnere en vare efter modtagelse. 
Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar. Husk at gemme kvitteringen for indlevering!

Venligst returnere varen ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet manipuleret med.
Vi forventer at du sender din pakke retur hurtigst muligt, efter at du har informeret os omkring din returnering i vores returportal. 

Du kan hente pakkelabel og returseddel lige her: https://return.shipmondo.com/noirdesire

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til:

Noir Desire, Danish Design
Tingsteds ager 4
8300 Odder

Ombytning

Det er nemt at ombytte din vare(r) hos Noir Desire. Vi betaler for returfragten ved ombytning.
Du har 14 dage til at ombytte en vare efter modtagelse. Ved ombytning, betaler vi for fragten på den nye vare til dig. Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar. Husk at gemme kvitteringen for indlevering!

Venligst returnere varen ubrugt i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet manipuleret med.

Du har flere muligheder når du vil ombytte en vare(r) hos os:

1. Vi sender dig den nye vare, når vi har modtaget din returnering. Kontakt os evt. forinden, så vi kan reservere varen til dig.

2. Du kan købe den nye vare på shoppen med det samme, hvis du vil være sikker på den ikke bliver udsolgt. Så returnerer vi beløbet for returvaren, når vi modtager den.

Hvis du ønsker at ombytte til en vare, der er dyrere end den returnerede vare, skal du anvende mulighed nr. 2.

Du kan hente retur/ombytningsseddel og gratis pakkelabel på vores returportal:  https://return.shipmondo.com/noirdesire

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til:

Noir Desire, Danish Design
Tingsteds ager 4
8300 Odder

Hvad søger du efter?